Jag älskar detta...

Din lilla bebis skall snart se världen för fösta gången, din bebis som ligger tryggt ihoprullad där inne och påminner dig genom att magen putar ut och du känner dig kanske tung, klumpig och otymplig. Kanske är det sista du vill att vara med på bild då du känner dig obekväm med din kropp osv... Men just DEN magen är kanske den enda magen vi önskar föreviga och se tillbaka på varje dag i resten av vårt liv. Och den varar bara en kort period, SÅ! Unna dig en lyxig fotografering, en upplevelse, en investering!

Ta en stund för dig själv och magen. Byt soffan mot naturen och mjukisplaggen mot en vacker klänning för en eftermiddag. Det är en rolig och avslappnad upplevelse - det lovar jag. Vi fikar, skrattar, fryser eller svettas, och hjälps åt med att skapa fina minnen för hela familjen från en tid som inte kommer igen. Inga konstiga och svåra poser. Jag lyssnar in dig, din stil, tankar och önskemål och skräddarsyr fotograferingen därefter.


Det blir ett minnesvärt litet äventyr!

Smicker
— 
Angelica

Tack för en så fantastisk fotograferingsupplevelse och för ännu vackrare foton! De är helt magiska, varenda en av dom!
- från bebisen i magen och hennes mamma.

När är bästa tiden för foto


Allt mellan vecka 30-35 brukar vara bra för fotografering. Det är såklart bara en riktlinje och väldigt individuellt hur magen växer och hur du mår.

Lån av klänning


Du får låna två klänningar ur min gravidgarderob som består av klänningar avsedda för just gravidfotografering. Vid bokning skickas en länk där du har möjlighet att välja dina favoriter. Såklart kan du även välja att ha egna kläder/klänning om du önskar.

Proffessionell Styling


YES! Nu kan du välja till att bli stylad av stylist inför din fotografering, både hår och make.

LÄS MER HÄR!

Färska blommor


Välj till en blomkrans, blomkrona eller blomdiadem. Samtliga blomkreationer skapas unikt för dig av de bästa floristerna på Interflora Blomhuset i Trollhättan. Detta är verkligen pricken över i'et.

Vackra bilder och produkter


De flesta bilder idag stannar på en hårddisk, usb eller i mobilen, med den goda tanken om att "skall framkalla sen"!


Inget slår bilder som man kan ta på och visa upp i sitt hem. Därför kan du efter fotograferingen köpa till vackra fotoprodukter, förstoringar och album i olika genomtänkta värdepaket, stort eller litet med olika innehåll.

Förstoringar i Fine Art

Att tänka på!

  • Vissa klänningar är mer transparenta än andra och att hudfärgade underkläder är att föredra för att dessa inte skall lysa igenom. 
  • Rejäla skor är ett måste då vi ibland går i högt gräs och ej helt slät mark. Då väder tillåter kan du gå barfota, alt. ha med ett par fina skor att byta till om vi tar bilder där fötterna syns. 
FAQ

Hur lång tid tar det att få bilderna?

Inom ca tre veckor efter fotograferingen levereras ditt digitala urvalsgalleri med alla de redigerade bilderna. (leveranstiden kan dock variera beroende på säsong - snabb leverans under lågsäsong, längre vid högsäsong)

Vad händer om det blir dåligt väder?

Skulle vädret inte vara på vår sida så bokar vi såklart om till närliggande datum då prognosen ser bättre ut. Det finns alltid luckor i min kalender just för detta.

Kan man fota utomhus året om?

Japp! Det är lite det som är charmen. Årstiden sätter en viss prägel på bilderna. Vintertid fotar vi mer effektivt och värmer oss med varm dryck och handvärmare, medan sommarhalvåret bjuder lite mer utdragen fotografering och mer fika. Kanske istället en svalkande dryck.

Pris & paket

LYXIGT FOTOPAKET

4.500 kr

• 1-2 timmar fotografering
• Lån av två gravidklänningar
• Fem högupplösta bilder
• Urvalsgalleri med möjlighet att köpa till fler bilder och produkter.
• Fika
• Minnen för livet!

Detta är jag värd!


Yeay! Se till att skicka bokningsförfrågan i god tid då jag endast gör ett fåtal gravidfotograferingar per månad. När du fått en bokad tid skickas en bokningsfaktura på 50% av kostnaden. Betald faktura säkrar din bokade tid, och däri har du även fri ombokning vid dåligt väder eller annat oförutsett. Resterande belopp, inklusive tillägg som blommor och/eller styling, betalas 2 veckor före fotograferingen.


Nu kör vi!