Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag så snart jag kan!

kontaktEmail: foto@trollhammna.com

Phone: +46 (0)70-342 34 76

Postadress: Österlånggatan 56A, 461 34 Trollhättan

(Vad för slags fotografering är du intresserad av. Beskriv dina önskemål eller fråga här)

Trollhammna Foto har åtagit sig att skydda och respektera din integritet enligt GDPR och kommer endast att använda din personliga information för att administrera ditt konto och för att tillhandahålla de produkter och tjänster du efterfrågat. Då och då vill vi kontakta dig angående våra produkter och tjänster, samt annat innehåll som kan vara av intresse för dig. Markera nedan att du tagit del av denna information och samtycker till att vi kontaktar dig för detta ändamål:

Tack för ditt mail!

FAQ

Vad händer efter att jag skickat förfrågan?

(01)

Jag svarar på mail kontorstid, helgfri måndag-fredag 08.00-17-00 och alltid så snart jag kan. Har du inte fått svar inom tre arbetsdagar så var snäll och kontakta mig igen direkt via mail eller telefon.
Ta också en extra titt i skräpinkorgen då mina mail ibland hamnar där tyvärr.

Jobbar du endast utomhus?

(02)

Ja, jag jobbar nästan bara utomhus och i dagsljus och anpassar både plats och tid efter bästa ljusförhållandena i dina bilder. En bokad tid för utomhusfoto garanterar därför fri ombokning vid dåliga väderförhållanden.
Vid uppdrag inomhus, såsom företagsfoto, företagsporträtt och bröllopsmiddagar etc. är ljusa miljöer att föredra.

Ingår resekostnad i alla dina priser?

(03)

För alla uppdrag inom en fem mils radie tillkommer inga extra resekostnader.

Tillägg för resa och logi kan tillkomma vid uppdrag utanför en fem mils radie. För dessa uppdrag skrivs kostnad in i offerten som godkännes av båda parter.