Stylist - Isabell Fransson


"För alla er gravida kvinnor som vill ha en extra touch av skönhet och självsäkerhet till fotograferingen, hjälper jag till att förstärka din naturliga skönhet med makeup och en hårstyling. Jag anpassar stylingen efter dina önskemål och preferenser, oavsett om du önskar halvuppsatt eller utsläppt frisyr, eller om du föredrar starkt sminkade läppar eller en naturlig läppfärg. Bra att veta är att extra fransar till makeupen ingår i priset. 

För att få reda på dina önskemål så har vi en konsultation via ett telefonsamtal inför stylingen. Vi kommunicerar också med bilder för inspiration via mejl.  

När det är dags för stylingen på fotograferingsdagen är du välkommen till salongen där jag håller till, Studio fem. Stylingen tar ungefär två timmar. 

Tillsammans med oss, mig och Johanna kan vi skapa härliga minnen för livet med vackra bilder på dig som gravid. 


Hoppas vi ses!


Vänliga Hälsningar Isabell"

Isabell Fransson

Isabell arbetar som bröllopsstylist, frisör samt lärare på Svenska Frisörskolan och har lång erfarenhet från både bröllop och andra event. Hon är en varm och omhändertagande person och en riktig stjärna på det hon gör.

Du kommer garanterat få en avslappnad och härligt lyxig stylingupplevelse.

BRÖLLOPSSTYLING


Önskar du boka in Isabell för hår och makeup inför bröllopsfotograferingen. Maila Isabell bums för att se om hon är tillgänglig på ert datum isabelle.fransson.stylist@gmail.com

INFÖR STYLING


Isabell tipsar!

Hur bokar jag?


När du går vidare till bokning av fotografering bockar du i Styling som tillval. Kostnaden läggs sedan till på din slutfaktura från Trollhammna Foto.

Vad kostar det


Lyxig styling, både hår och makeup inklusive extra fransar:

1800 kr

(faktureras via Trollhammna Foto och lägges på slutfakturan)

BOKA NU!


Vill du få tid för styling samtidigt som fotografering så gäller det att vara ute i god tid. Därför rekommenderar vi att boka Styling redan vid bokningstillfället.