Föreviga Studenten 2023!

Grattis till studenten! 


Vad passar bättre än att boka in en fotografering och dokumentera din/er student? Även om det kanske inte i alla studenters öron låter superballt att gå till fotografen, så kommer bilderna uppskattas längre fram i livet, det lovar jag!


Vi fotograferar på ett lättsamt och roligt sätt utomhus på överenskommen plats utan att det blir långdraget och tråkigt. Kanske vill även föräldrar och syskon vara med på bild och det är så klart okej. Bilderna levereras sen digitalt till er och ni kan i lugn och ro välja ut era favoriter.

Studentpaketet!

Detta ingår...

Ca 30 minuter fotografering.
5 högupplösta digitala bilder.
20 st tackkort.

Pris 2.700 kr

Digitalt urvalsgalleri ger möjlighet att köpa till fler digitala bilder, förstoringar och album.
Vid bokning skickas en bokningsfaktura på 1000 kr med 10 dagars förfallodag. Resterande summa betalas 14 dagar innan fotografering.

S t u d e n t 2 0 2 3

.

.

Ja tack!


Vi vill boka!


Vad roligt! Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag så fort jag kan med förslag på tid.


Trollhammna Foto har åtagit sig att skydda och respektera din integritet enligt GDPR och kommer endast att använda din personliga information för att administrera ditt konto och för att tillhandahålla de produkter och tjänster du efterfrågat. Då och då vill vi kontakta dig angående våra produkter och tjänster, samt annat innehåll som kan vara av intresse för dig. Markera nedan att du tagit del av denna information och samtycker till att vi kontaktar dig för detta ändamål: